5.2.08

Estan entre nosaltres?

Amb els temps que corren de canvi climàtic s'ha posat de moda la paraula Hybrid, que s'està utilitzant de forma empalagosa, i que està en boca (sobretot) en l'àmbit i el sector del transport i l'automoció.

Però no cal anar massa lluny per recordar el cas de la Carlota, una nena de 13 anys que patia una amputació congènita, que ha estat la primera pacient pediàtrica europea a qui se li ha posat una mà biònica al Servei d'Ortopèdia de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. S'en podria anomenar híbrid biològic?

1st Ave Machine es un estudi d'animación situat a Nova York, especialista en crear imatges i video en 3D que ratllen el límit del que es perceb com real o ficció.

 

Els seus treballs exploren la relació entre naturalesa i tecnologia mitjantçant l'artificialitat d'uns èssers, híbrids, meitat plantes meitat robots, sorgits de la imaginació d'Arvind Palep.

 

 

 

Espero, si es que no és ja massa tard, que les grans marques i multinacionals no ens privin d'aquests treballs d'experimentació pels que aposten net labels com Warp o Anticon.